Kawan Sama-sama


Hey! Hey! Baru lepas baca blog kawan sorang ni. Dia update pasal kita lah. Hihi. Tak caya? Baca ni SINI. Orang kata berkawan biar beribu kan? Tapi bukanlah setiap masa bersama kan? Terasa hati, terkasar bahasa, sentap semua tu biasa laa bila berkawan kan. Mana ada manusia yang perfect betul tak? Yang bezanya sama ada kita boleh terima atau tak kekurangan kawan kita kan? Tanpa sedar, kita pun banyak kekurangan sebenarnya kan J

Ni haa, ceq nak habaq sikit pasai kawan ceq kat poli ni haa *tukar loghat laa pulak. Haha. Ramai sangat kawan baru kat sini. Tapi tak semua kita rapat kan? bak kata blog kawan tadi tu kan. makan sama-sama, pergi class sama-sama, pergi Bandar sama-sama, riadah sama-sama, tidur pun kekadang sama-sama, study pun kekadang sama-sama. Yang selalu sama-sama tu lah yang kita rapat kan? meh laa kenal-kenal kawan yang asyik sama-sama dengan kita ni. Hee~

Yang ni MIZAH, merangkap room-mate untuk semester kedua ni. Tengok lesung pipit dia. Jelouse weh. Err~

Ni pulak MAZA, nama lebih kurang je macam mizah tadi kan? Kebetulan :D Ehh, jap! ni laa tuan punya blog tadi tu.

Yang ni pulak FANA, tinggi kami lebih kurang je kay. Haha :P

Yang pakai spec tu laa NAD, dia comel gilaa ohh. Hihi.

NOTAKAKI: Kami geng 5S (Selekeh, Sakai, Selebet, Slumber, Serabut) :P





0 comment :):